Mozdulj, hogy gyógyulj!

21.05.2014, Visegrádi Rehabilitációs Szakkórház

Ha Ön úgy érzi, hogy mindennapi élettevékenysége jelentôsen beszûkült, törései és/vagy elôrehaladott csontritkulása miatt a kedvenc idôtöltéseirôl le kell mondania, kialakult nehézkes járása következtében nem tudja meglátogatni unokáit, gyerekeit, elmaradnak a meghitt beszélgetések baráti társaságával, a háztartásban adódó tennivalókat nem vagy alig tudja ellátni – akkor Önnek segítségre van szüksége. Segíteni csak annak lehet, aki ezt személyesen igényli. Megvan az alapja annak, hogy egy hozzáértô csapat Önnel együtt felépítse vagy megpróbálja felépíteni azokat a lehetôségeket – járásban, önellátásban, ezáltal szûkebb és tágabb kapcsolatai helyreállításában –, melyeket Ön elvesztett. Ezt az összetett helyreállító tevékenységet az orvosi szaknyelv rehabilitációnak nevezi.

Úgy képzelje el mindezt, mint amikor egy Forma–1-es autóversenyen a versenyzô segítséget kérve begurul a hangárba. A pilóta jelzi a problémákat, aktívan részt vesz a folyamatokban, az edzô, a mérnökök, a technikusok, a szerelôk összehangolt munkával a lehetô legrövidebb idô alatt ismét üzemképessé teszik a járgányt.

Tanulmányozza gondosan ezeket a füzeteket, és reméljük, hasznos ismereteket meríthet belôlük, melyek életminôségét is pozitívan befolyásolják.

MOZDULJ, HOGY GYÓGYULJ!

Download
Cikkek

Etiam vulputate massa quis lectus adipiscing, a bibendum odio blandit. Sed sed placerat dolor, suscipit tempor orci. Aliquam erat volutpat. Pellentesque justo quam, placerat nec condimentum nec, sollicitudin in magna. Phasellus porta consequat sapien sit amet semper. Donec aliquet mauris non urna laoreet, non aliquet dui auctor. Donec placerat purus id diam mollis elementum. Morbi tempus tincidunt erat fringilla mattis. In a sapien sem. Aliquam in diam magna.