Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek.  Arra vágyunk, hogy ajándékunk célba találjon, és ne veszítse el személyes jellegét.

Nem tudja még mivel lepje meg családtagjait, barátait, rokonát, ismerősét, esetleg üzleti partnered, kollégáját  születésnapján, névnapján vagy valamilyen évfordulón? Közelegnek az ünnepek, de ötlete sincs mivel ajándékozza meg szeretteit?


Segít az ajándékkártyánk.

A tökéletes ajándék, még azok számára is, akiknek szinte mindenük megvan. Ki ne örülne egy kis kikapcsolódásnak ebben a rohanó világban?
Az ajándékkártya felhasználható központunkban ajánlott bármely szolgáltatásra, legyen az  masszázs, torna, gyógykezelés  vagy akár fitness bérlet.
Szeretne különleges ajándékcsomagot összeállítani? Összeválogathatja Ön is, illetve segítségként igényei szerint összeállítjuk mi  a legjobb csomagot, korra, nemre és egyéb az Ön által megadott szempontok alapján! Lehetőség van szolgáltatás alapú kártyára konkrét kezeléssel, masszázzsal, vagy komplett kezelés-csomaggal, vagy választhat összegszerű, adott összeghatárig szóló kártya kiállítását is.
Az ajándékkártya átadható más személynek is. Felhasználható egyenleg és az érvényességi ideje alatt bármikor.

Érvényesség: A vásárlás dátumától számított 6 hónap.


Az ajándékkártyákat minden kedves látogatónknak ajánljuk, Hölgyeknek és Uraknak, fiataloknak és még fiatalabbaknak. Ajándékba, névnapra, születésnapra, évfordulóra, karácsonyra, vagy csak úgy, szeretetből, figyelmességből!